Søg
Close this search box.

Privat flytning

Ingen opgaver er for store

Privat flytning på Sjælland

Hos Nemtrans har vi nemlig mange års erfaring med flytninger og transport. Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med nogle af Danmarks største og små virksomheder. Dertil har vi stor erfaring med flytning af gods, inventar og varer fra A til B, og vores løsninger er altid skræddersyet. Skal du have flyttet som privatperson er vi din oplagte samarbejdspartner.

​Kontakt os på tlf.: ​+45 22 76 78 06​ for et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Skal du/I flytte fra jeres lejlighed eller hus, står vi naturligvis til rådighed som jeres ekstra hånd. Vi klarer alt fra flytningen af jeres møbler til jeres kasser og diverse, og I bestemmer selv hvornår det skal være.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

0 +

Udførte privat flyt

0 +

Udførte flytninger til udlandet

Privat flytning - Flyt med tryghed og professionalisme

Billig flytning - Flyt med ro i maven og på budget

En flytning kan ofte virke meget stressende, derfor står vi til rådighed helt fra starten af jeres flytning. Dette betyder at, hos os har i mulighed for at bestille en total flytning, hvor vi kommer med flyttekasser, samt alle nødvendige materialer til at pakke jeres indbo forsvarligt ind og ud igen.

Vi kan også komme forbi til en uforpligtigende besigtigelse af jeres hus/lejlighed, og derefter finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Er I interesseret i et fast tilbud, skal I udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi hurtigst muligt vil udarbejde et skriftligt tilbud til jer.

En billig flytning hos flyttefirma Nemtrans kan også udføres på timebasis. Dette betyder dermed at vi fastsætter en timepris, hvorefter vi kommer og udfører flytningen efter jeres anvisninger, og efter endt opgave opgøres tiden der er brugt på flytningen.

Flytning til udlandet

Skal i flytte til eller fra udlandet, er i kommet til det rigtige sted, og vi står naturligvis til rådighed. Vi har stor erfaring med kørsel indenfor Europa, og jeres indbo er derfor i sikre hænder hos Nemtrans.

Du kan gratis og uforpligtigende få et tilbud på en international flytning, vi er klar til at flytte for dig.

Gør Flytningen nemmere med Nemtrans

Flyt med Lethed - Lån Flyttekasser & Flyttelift

Vil du gerne gøre flytningen nemmere og hurtigere? Så har vi løsningen for dig! Hos Nemtrans tilbyder vi både lån og salg af flyttekasser samt stille en flyttelift til rådighed.

Vores flyttekasser er af høj kvalitet og kan leveres og afhentes for et mindre gebyr. Flytteliften er en stor hjælp, hvis du bor højere end 1. sal uden elevator.

Med en flyttelift kan du spare både tid og penge, da opgaven vil blive udført hurtigere. Flytteliften kan nå op til 6. – 7. sal og bære op til 300 kg. Besøg vores side for at læse mere om lån og køb af flyttekasser samt muligheden for en flyttelift.

Vores priser på privat flytning

Hvad koster en privat flytning?

Alle vores priser i København inkluderer moms, brændstof og forsikring. Timen starter, når vi møder op hos dig, og slutter når vi har fuldført opgaven. Hvis du vil have en fast pris, så bedes du udfylde vores formular under “flyttetilbud” eller sende os en direkte mail med dine præcise adresser og en beskrivelse af opgaven. Bemærk venligst, at der kræves minimum to timers booking. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Udtalelser

Det siger vores kunder

Vores kunder er altid i centrum for vores arbejde, og det er derfor vigtigt for os at høre deres tilbagemeldinger. Mange af vores kunder har sagt, at de er meget tilfredse med den professionelle og venlige service, vi tilbyder. De nævner også vores høje grad af fleksibilitet og evnen til at imødekomme specifikke krav og ønsker.

Vi brugte Nemtrans igår

Vi brugte Nemtrans igår. Fra Ishøj 3. Sal til Østerbro 5. Sal. Super søde folk hurtigt og effektiv flytning med lift begge steder. Helt klart noget jeg kan anbefale. Prisen var den billigste af dem vi havde snakket med.

Catharina Hjelmfort

Perfekt flytning

Armin fra Nemtrans hjalp med min flytning fra Belgien til Danmark. Alt forløb upåklageligt. Bedste flytteoplevelse til dato. Høj service, enormt venlig og megen fleksibilitet. Kunne ikke have bedt om mere - 10/10

Rune Hansen

Fantastisk transport og flyt

Efter mange besøg på forskellige flyttefirma hjemmesider og opkald om tilbud, var det nemt at vælge NemTrans. Super flinke til at hjælpe med transport af tingene. Vil meget varmt anbefale dem! Varm anbefaling

Sandra Jensen

Super godt

Nemtrans leverede varen - De var hurtige og professionelle - effektive og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og så var de udover det, også de billigste af de tilbud, som jeg indhentede. En klar anbefaling herfra. 😉

Tina Madsen

Nemtrans leverer varen! 🙂

Nemtrans har netop flyttet for os fra København til Nordjylland. Det var en fornøjelse at se, hvor omhyggelige og påpasselige de var med at pakke det hele ned i bilen! Vores flyttelæs skulle opmagasineres i første omgang, og igen kunne vi nyde deres omhyggelighed med at pakke vores ejendele ned i lagerrummet. De 2 personer, der flyttede for os, var meget venlige og behagelige og gav et godt indtryk. Vi kan klart anbefale Nemtrans til andre!!

Flemming Kokholm

Fremragende service fra Nemtrans

Jeg vil varmt anbefale Nemtrans pga deres fantastisk service og god pris! Jeg har flyttet rigtig mange gange men de sidste 3 gange har jeg benyttet mig af Nemtrans og de leveret ikke mindre end en fremragende service hver gang. Deres pris er meget fornuftigt. Super taknemlig og tilfreds:)

Mahya S

Den varmeste anbefaling!

Nemtrans var en virkelig god oplevelse! Jeg havde lejet flyttekasser af Nemtrans, men jeg havde ikke bestilt nok, så mine kasser var alt for tunge, og de to stakkels flyttemænd kom på en alt for hård opgave. Men de var SÅ søde, og selvom vi alle var gennemsvedte og udmattede, så var det både sjovt og hyggeligt. Prisen var også virkelig god. Jeg er en meget glad kunde. Tak! 🙂

Skye