Søg
Close this search box.

Erhvervsflytning

Ingen virksomhedsflytning er for stor

Erhvervsflytning på Sjælland

Er I erhvervsdrivende, og skal virksomheden flytte lokaler? Så kan vi hjælpe.

Vores flyttefirma er eksperter inden for erhvervsflytning, og står også klar til at hjælpe dig. NemTrans holder til på Amager på Sjælland – meget tæt på København. Uanset hvor I skal flytte kontoret hen, kan vi hjælpe. Vi kører nemlig i hele Danmark.

Vi har mange års erfaring med erhvervsflytning- og transport. Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder. Dertil har vi stor erfaring med flytning af gods, inventar og varer fra A til B. Vores løsninger er altid skræddersyede til den enkelte virksomheds behov.

Med os som flyttepartner, vil der altid være høj kvalitet samt garanti for, at jeres inventar bliver flyttet sikkert.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

0 +

Erhvervsflytninger

0 +

Udførte flytninger til udlandet

Få en professionel hånd med din erhvervsflytning

Bestil en totalflytning for erhverv for en stressfri oplevelse

Ved flytning for erhverv kan det være en god idé at bestille en totalflytning. Det indebærer, at vores flyttemænd kommer med flyttekasser og alt nødvendigt materiale – og pakker inventaret forsvarligt ned. Vi fragter tingene til den nye arbejdsplads, og pakker tingene ud efter jeres anvisning.

I kan også efterlade nøglen sikkert hos os, så I ikke behøver tænke på jeres kontorflytning. Vi tager os af det hele, så I kan komme og tage imod jeres nye arbejdsplads, når flytningen er udført.

Tilpasset og skræddersyet firmaflytning til dit behov.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Vores priser på firmaflytning varierer alt efter opgavens omfang – hvor store kontorer flytter I fra og til? Hvor meget inventar skal flyttes med? Og mange flere spørgsmål. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende besigtigelse af virksomheden, hvor vi derefter kan finde en løsning og pris, der passer til jeres behov.

Vi glæder os til at hjælpe jer med erhvervsflytning!

Firmaflytning
Udtalelser

Det siger vores kunder

Vores kunder er altid i centrum for vores arbejde, og det er derfor vigtigt for os at høre deres tilbagemeldinger. Mange af vores kunder har sagt, at de er meget tilfredse med den professionelle og venlige service, vi tilbyder. De nævner også vores høje grad af fleksibilitet og evnen til at imødekomme specifikke krav og ønsker.

Vi brugte Nemtrans igår

Vi brugte Nemtrans igår. Fra Ishøj 3. Sal til Østerbro 5. Sal. Super søde folk hurtigt og effektiv flytning med lift begge steder. Helt klart noget jeg kan anbefale. Prisen var den billigste af dem vi havde snakket med.

Catharina Hjelmfort

Perfekt flytning

Armin fra Nemtrans hjalp med min flytning fra Belgien til Danmark. Alt forløb upåklageligt. Bedste flytteoplevelse til dato. Høj service, enormt venlig og megen fleksibilitet. Kunne ikke have bedt om mere - 10/10

Rune Hansen

Fantastisk transport og flyt

Efter mange besøg på forskellige flyttefirma hjemmesider og opkald om tilbud, var det nemt at vælge NemTrans. Super flinke til at hjælpe med transport af tingene. Vil meget varmt anbefale dem! Varm anbefaling

Sandra Jensen

Super godt

Nemtrans leverede varen - De var hurtige og professionelle - effektive og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og så var de udover det, også de billigste af de tilbud, som jeg indhentede. En klar anbefaling herfra. 😉

Tina Madsen

Nemtrans leverer varen! 🙂

Nemtrans har netop flyttet for os fra København til Nordjylland. Det var en fornøjelse at se, hvor omhyggelige og påpasselige de var med at pakke det hele ned i bilen! Vores flyttelæs skulle opmagasineres i første omgang, og igen kunne vi nyde deres omhyggelighed med at pakke vores ejendele ned i lagerrummet. De 2 personer, der flyttede for os, var meget venlige og behagelige og gav et godt indtryk. Vi kan klart anbefale Nemtrans til andre!!

Flemming Kokholm

Fremragende service fra Nemtrans

Jeg vil varmt anbefale Nemtrans pga deres fantastisk service og god pris! Jeg har flyttet rigtig mange gange men de sidste 3 gange har jeg benyttet mig af Nemtrans og de leveret ikke mindre end en fremragende service hver gang. Deres pris er meget fornuftigt. Super taknemlig og tilfreds:)

Mahya S

Den varmeste anbefaling!

Nemtrans var en virkelig god oplevelse! Jeg havde lejet flyttekasser af Nemtrans, men jeg havde ikke bestilt nok, så mine kasser var alt for tunge, og de to stakkels flyttemænd kom på en alt for hård opgave. Men de var SÅ søde, og selvom vi alle var gennemsvedte og udmattede, så var det både sjovt og hyggeligt. Prisen var også virkelig god. Jeg er en meget glad kunde. Tak! 🙂

Skye