Flyttelift

Den nemme og tidsbesparende løsning

Flyttelift leje - nem og effektiv opgaveløsning

Er du ved at flytte i en bygning uden elevator over 1. sal? Så kan det være en stor hjælp at anvende en flyttelift. Flyttelift er en praktisk og tidsbesparende løsning, der gør det nemmere og hurtigere at flytte. Prisen for brug af flyttelift starter fra 1.000 kr. inkl. moms. pr. time med et minimum på 2 timer. I forbindelse med op- eller nedløftning af en seng, sofa eller lignende kan du få max to løft for en pris, der starter fra 1.200 kr. inkl. moms.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

0 +

Udførte privat flyt

0 +

Udførte flytninger til udlandet

Nem og sikker transport op til 7. til 8. sal

Flyt hurtigere og billigere med en flyttelift

Inden du bestiller en flyttelift, er det vigtigt at tjekke, om din bygning opfylder kravene til brug af en flyttelift, såsom bredden af vinduer eller altaner på mindst 45 cm samt plads til en personbil.

Flytteliften, som er tilgængelig til leje med en operatør, kan nå op til 7. til 8. sal og tage op til 300 kg. Det er også muligt at bruge flytteliften til at transportere byggemateriale og andet under renoveringsarbejde.

Hvis du vil vide mere eller bestille en flyttelift, kan du kontakte +45 22 76 78 06 eller info@nemtrans.dk. Der vil altid være nogen til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at få opgaven udført effektivt. Til venstre på siden kan du se billeder af flytteliften, der kan give dig en bedre idé om, hvordan den ser ud og hvordan den kan anvendes.

Priser på flytning

Alle vores priser i København inkluderer moms, brændstof og forsikring. Timen starter, når vi møder op hos dig, og slutter når vi har fuldført opgaven. Hvis du vil have en fast pris, så bedes du udfylde vores formular under “flyttetilbud” eller sende os en direkte mail med dine præcise adresser og en beskrivelse af opgaven. Bemærk venligst, at der kræves minimum to timers booking. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Udtalelser

Det siger vores kunder

Vores kunder er altid i centrum for vores arbejde, og det er derfor vigtigt for os at høre deres tilbagemeldinger. Mange af vores kunder har sagt, at de er meget tilfredse med den professionelle og venlige service, vi tilbyder. De nævner også vores høje grad af fleksibilitet og evnen til at imødekomme specifikke krav og ønsker.

Vi brugte Nemtrans igår

Vi brugte Nemtrans igår. Fra Ishøj 3. Sal til Østerbro 5. Sal. Super søde folk hurtigt og effektiv flytning med lift begge steder. Helt klart noget jeg kan anbefale. Prisen var den billigste af dem vi havde snakket med.

Catharina Hjelmfort

Perfekt flytning

Armin fra Nemtrans hjalp med min flytning fra Belgien til Danmark. Alt forløb upåklageligt. Bedste flytteoplevelse til dato. Høj service, enormt venlig og megen fleksibilitet. Kunne ikke have bedt om mere - 10/10

Rune Hansen

Fantastisk transport og flyt

Efter mange besøg på forskellige flyttefirma hjemmesider og opkald om tilbud, var det nemt at vælge NemTrans. Super flinke til at hjælpe med transport af tingene. Vil meget varmt anbefale dem! Varm anbefaling

Sandra Jensen

Super godt

Nemtrans leverede varen - De var hurtige og professionelle - effektive og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og så var de udover det, også de billigste af de tilbud, som jeg indhentede. En klar anbefaling herfra. 😉

Tina Madsen

Nemtrans leverer varen! 🙂

Nemtrans har netop flyttet for os fra København til Nordjylland. Det var en fornøjelse at se, hvor omhyggelige og påpasselige de var med at pakke det hele ned i bilen! Vores flyttelæs skulle opmagasineres i første omgang, og igen kunne vi nyde deres omhyggelighed med at pakke vores ejendele ned i lagerrummet. De 2 personer, der flyttede for os, var meget venlige og behagelige og gav et godt indtryk. Vi kan klart anbefale Nemtrans til andre!!

Flemming Kokholm

Fremragende service fra Nemtrans

Jeg vil varmt anbefale Nemtrans pga deres fantastisk service og god pris! Jeg har flyttet rigtig mange gange men de sidste 3 gange har jeg benyttet mig af Nemtrans og de leveret ikke mindre end en fremragende service hver gang. Deres pris er meget fornuftigt. Super taknemlig og tilfreds:)

Mahya S

Den varmeste anbefaling!

Nemtrans var en virkelig god oplevelse! Jeg havde lejet flyttekasser af Nemtrans, men jeg havde ikke bestilt nok, så mine kasser var alt for tunge, og de to stakkels flyttemænd kom på en alt for hård opgave. Men de var SÅ søde, og selvom vi alle var gennemsvedte og udmattede, så var det både sjovt og hyggeligt. Prisen var også virkelig god. Jeg er en meget glad kunde. Tak! 🙂

Skye