International flytning

Sikker og Tryg Flytning til Udlandet

Skal du flytte til udlandet?

Står du overfor en flytning til udlandet? Så kan NemTrans hjælpe. Vores flyttefirma tilbyder international flytning, hvis du f.eks. skal flytte til England eller Sverige. Vi har kørt gennem de fleste europæiske lande, og har godt kendskab til diverse krav og regler ved sådanne flytninger. Vi har desuden de nødvendige tilladelser, og kan være behjælpelige med fortoldning i bl.a. Schweiz og Norge.

Når du booker en international flytning hos os, er du altid i trygge hænder. Vi hjælper dig før flytningen med gode råd og vejledning, og er til at komme i kontakt med under flytningen, så du hele tiden kan følge dit indbo samt få en løbende opdatering på tidsplanen osv.

Vores flyttefirma holder til på Amager på Sjælland – ikke langt fra København. Men vi flytter gerne for kunder i hele Danmark.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

0 +

Flytninger til udlandet

0 +

Udførte flytninger til udlandet

Privat flytning - Flyt med tryghed og professionalisme

Flytning fra Danmark til udlandet

Hvis du skal flytte fra Danmark til udlandet, kan vi hjælpe. Vi flytter til mange europæiske lande, herunder:

Norge

Sverige

England

​Finland

Færøerne

Island

Grønland

Tyskland

​Frankrig

Polen

Slovenien

Østrig

Letland

​Bulgarien

​Rumænien

​Serbien

​Albanien

Grækenland

Kroatien

Italien

​Portugal

Tyrkiet

Holland

Belgien

Luxembourg

Ungarn

Rumænien

​Bulgarien​

Ungarn

​Spanien

​​Litauen

Estland

Tjekkiet

Irland

Hør mere om international flytning

Vil du høre mere om, hvordan international flytning fungerer? Eller vil du have en konkret pris på din opgave? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med flytningen.

Udtalelser

Det siger vores kunder

Vores kunder er altid i centrum for vores arbejde, og det er derfor vigtigt for os at høre deres tilbagemeldinger. Mange af vores kunder har sagt, at de er meget tilfredse med den professionelle og venlige service, vi tilbyder. De nævner også vores høje grad af fleksibilitet og evnen til at imødekomme specifikke krav og ønsker.

Vi brugte Nemtrans igår

Vi brugte Nemtrans igår. Fra Ishøj 3. Sal til Østerbro 5. Sal. Super søde folk hurtigt og effektiv flytning med lift begge steder. Helt klart noget jeg kan anbefale. Prisen var den billigste af dem vi havde snakket med.

Catharina Hjelmfort

Perfekt flytning

Armin fra Nemtrans hjalp med min flytning fra Belgien til Danmark. Alt forløb upåklageligt. Bedste flytteoplevelse til dato. Høj service, enormt venlig og megen fleksibilitet. Kunne ikke have bedt om mere - 10/10

Rune Hansen

Fantastisk transport og flyt

Efter mange besøg på forskellige flyttefirma hjemmesider og opkald om tilbud, var det nemt at vælge NemTrans. Super flinke til at hjælpe med transport af tingene. Vil meget varmt anbefale dem! Varm anbefaling

Sandra Jensen

Super godt

Nemtrans leverede varen - De var hurtige og professionelle - effektive og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og så var de udover det, også de billigste af de tilbud, som jeg indhentede. En klar anbefaling herfra. 😉

Tina Madsen

Nemtrans leverer varen! 🙂

Nemtrans har netop flyttet for os fra København til Nordjylland. Det var en fornøjelse at se, hvor omhyggelige og påpasselige de var med at pakke det hele ned i bilen! Vores flyttelæs skulle opmagasineres i første omgang, og igen kunne vi nyde deres omhyggelighed med at pakke vores ejendele ned i lagerrummet. De 2 personer, der flyttede for os, var meget venlige og behagelige og gav et godt indtryk. Vi kan klart anbefale Nemtrans til andre!!

Flemming Kokholm

Fremragende service fra Nemtrans

Jeg vil varmt anbefale Nemtrans pga deres fantastisk service og god pris! Jeg har flyttet rigtig mange gange men de sidste 3 gange har jeg benyttet mig af Nemtrans og de leveret ikke mindre end en fremragende service hver gang. Deres pris er meget fornuftigt. Super taknemlig og tilfreds:)

Mahya S

Den varmeste anbefaling!

Nemtrans var en virkelig god oplevelse! Jeg havde lejet flyttekasser af Nemtrans, men jeg havde ikke bestilt nok, så mine kasser var alt for tunge, og de to stakkels flyttemænd kom på en alt for hård opgave. Men de var SÅ søde, og selvom vi alle var gennemsvedte og udmattede, så var det både sjovt og hyggeligt. Prisen var også virkelig god. Jeg er en meget glad kunde. Tak! 🙂

Skye