Søg
Close this search box.

Om Nem Trans

Om os

Mere end 12 års erfaring

100% Sikkerhed

Sikkerheden er alfa omega når man flytter. Alt skal gå efter planen og intet skal gå i stykker.

100% Tryghed

Når man skal flytte er det vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner.

100% Kvalitet

Vi er et at København‘s billigste flyttefirmaer, men går ikke på kompromis med kvaliteten.

Nemtrans beskæftiger sig med de fleste former for flytninger og transport i ind- og flytning til udland, dog primært i hovedstadsområdet. Vores kunder alt fra private der skal flytte til små og store virksomheder der skal bruge en fragtmand eller skal have flyttet noget inventar.

Nemtrans er et mindre transportfirma, der professionelt udfører de fleste former for transport og flytning til yders rimelige priser. Nemtrans er et transportfirma, der samler på tilfredse kunder og vi yder altid en venlig, nem og sikker service til vores kunder, for kundens tilfredshed står altid øverst på vores liste.

Hos os er kunden altid midtpunktet, vi har igennem mange år opbygget en ekspertise i flytning samt skabt en masse erfaring indenfor området, hvilket betyder at vi kan guide Jer igennem jeres flytning samt give gode råd hertil.

Indhent et hurtigt og uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen i flyttetilbud eller ved at ringe til os på tlf. +45 22 76 78 06.

0 +

Client Export Import

0 +

Shipping Fleet

Vi tilbyder

KØBENHAVNS BILLIGSTE FLYTTEFIRMA

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af leveringen af vores service, og vi samler på gode og trofaste kunder. Vores service er i top og kunden er altid med i processen omkring flytningen. Foruden dette, er vi også et af Københavns billigste flyttefirmaer. Derfor kalder vi os billig flyttefirma København og det lever vi op til. I er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende flyttetilbud, og vi glæder os til ar høre fra jer.

Få et flyttetilbud København

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det.

Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os.

Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…

Støtter familier med kræftramte børn

Vi er stolte af at meddele, at vi hos Nem Trans aktivt støtter Familier med kræftramte børn. Vi er dybt engagerede i at gøre en positiv forskel i livene for disse familier, der står over for de udfordringer, som kræftsygdommen bringer.

Ved at bidrage til denne vigtige sag ønsker vi at vise vores medfølelse og støtte til de berørte familier. Vi forstår, at kampen mod kræft er en hård rejse, og vores mål er at lette byrden og skabe et trygt og kærligt miljø for dem.

Gennem vores dedikation og solidaritet ønsker vi at sprede håb og hjælpe familierne med at bevare deres styrke i denne svære tid. Vi er taknemmelige for muligheden for at bidrage og være en kilde til lindring og opmuntring.

Nem Trans værdsætter betydningen af fællesskab og står sammen med Familier med kræftramte børn i deres kamp. Vi er dedikerede til at gøre en positiv forskel og hjælpe med at skabe en bedre fremtid for dem, der er berørt af kræft.

Vi er taknemmelige for det tillidsfulde partnerskab og ser frem til at fortsætte vores støtte til Familier med kræftramte børn. Sammen kan vi gøre en forskel og give dem den støtte og opmuntring, de fortjener.a

Udtalelser

Det siger vores kunder

Vores kunder er altid i centrum for vores arbejde, og det er derfor vigtigt for os at høre deres tilbagemeldinger. Mange af vores kunder har sagt, at de er meget tilfredse med den professionelle og venlige service, vi tilbyder. De nævner også vores høje grad af fleksibilitet og evnen til at imødekomme specifikke krav og ønsker.

Vi brugte Nemtrans igår

Vi brugte Nemtrans igår. Fra Ishøj 3. Sal til Østerbro 5. Sal. Super søde folk hurtigt og effektiv flytning med lift begge steder. Helt klart noget jeg kan anbefale. Prisen var den billigste af dem vi havde snakket med.

Catharina Hjelmfort

Perfekt flytning

Armin fra Nemtrans hjalp med min flytning fra Belgien til Danmark. Alt forløb upåklageligt. Bedste flytteoplevelse til dato. Høj service, enormt venlig og megen fleksibilitet. Kunne ikke have bedt om mere - 10/10

Rune Hansen

Fantastisk transport og flyt

Efter mange besøg på forskellige flyttefirma hjemmesider og opkald om tilbud, var det nemt at vælge NemTrans. Super flinke til at hjælpe med transport af tingene. Vil meget varmt anbefale dem! Varm anbefaling

Sandra Jensen

Super godt

Nemtrans leverede varen - De var hurtige og professionelle - effektive og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og så var de udover det, også de billigste af de tilbud, som jeg indhentede. En klar anbefaling herfra. 😉

Tina Madsen

Nemtrans leverer varen! 🙂

Nemtrans har netop flyttet for os fra København til Nordjylland. Det var en fornøjelse at se, hvor omhyggelige og påpasselige de var med at pakke det hele ned i bilen! Vores flyttelæs skulle opmagasineres i første omgang, og igen kunne vi nyde deres omhyggelighed med at pakke vores ejendele ned i lagerrummet. De 2 personer, der flyttede for os, var meget venlige og behagelige og gav et godt indtryk. Vi kan klart anbefale Nemtrans til andre!!

Flemming Kokholm

Fremragende service fra Nemtrans

Jeg vil varmt anbefale Nemtrans pga deres fantastisk service og god pris! Jeg har flyttet rigtig mange gange men de sidste 3 gange har jeg benyttet mig af Nemtrans og de leveret ikke mindre end en fremragende service hver gang. Deres pris er meget fornuftigt. Super taknemlig og tilfreds:)

Mahya S

Den varmeste anbefaling!

Nemtrans var en virkelig god oplevelse! Jeg havde lejet flyttekasser af Nemtrans, men jeg havde ikke bestilt nok, så mine kasser var alt for tunge, og de to stakkels flyttemænd kom på en alt for hård opgave. Men de var SÅ søde, og selvom vi alle var gennemsvedte og udmattede, så var det både sjovt og hyggeligt. Prisen var også virkelig god. Jeg er en meget glad kunde. Tak! 🙂

Skye