Privat flytning på Sjælland

Ingen opgaver er for store

Hos Nemtrans har vi nemlig mange års erfaring med flytninger og transport. Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med nogle af Danmarks største og små virksomheder. Dertil har vi stor erfaring med flytning af gods, inventar og varer fra A til B, og vores løsninger er altid skræddersyet. Skal du have flyttet som privatperson er vi din oplagte samarbejdspartner.

Kontakt os på tlf.: ​+45 22 76 78 06​ for et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Skal du/I flytte fra jeres lejlighed eller hus, står vi naturligvis til rådighed som jeres ekstra hånd. Vi klarer alt fra flytningen af jeres møbler til jeres kasser og diverse, og I bestemmer selv hvornår det skal være.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billig flytning se her

En flytning kan ofte virke meget stressende, derfor står vi til rådighed helt fra starten af jeres flytning. Dette betyder at, hos os har i mulighed for at bestille en total flytning, hvor vi kommer med flyttekasser, samt alle nødvendige materialer til at pakke jeres indbo forsvarligt ind og ud igen.

Vi kan også komme forbi til en uforpligtigende besigtigelse af jeres hus/lejlighed, og derefter finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Er I interesseret i et fast tilbud, skal I udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi hurtigst muligt vil udarbejde et skriftligt tilbud til jer.

En billig flytning hos flyttefirma Nemtrans kan også udføres på timebasis. Dette betyder dermed at vi fastsætter en timepris, hvorefter vi kommer og udfører flytningen efter jeres anvisninger, og efter endt opgave opgøres tiden der er brugt på flytningen.

Lån eller salg af flyttekasser

Skal I bruge flyttekasser står vi til rådighed med lån af gratis flyttekasser. Nemtrans kan aflevere og afhente flyttekasserne for et mindre gebyr. Vi tilbyder også salg af kvalitetsflyttekasser og flyttematerialer til rimelige priser.

Læs vores handelsbetingelser ved at trykke her.

Flytning til udlandet

Skal i flytte til eller fra udlandet, er i kommet til det rigtige sted, og vi står naturligvis til rådighed. Vi har stor erfaring med kørsel indenfor Europa, og jeres indbo er derfor i sikre hænder hos Nemtrans.


Du kan gratis og uforpligtigende få et tilbud på en international flytning, vi er klar til at flytte for dig.

Flyttelift

Det er ofte en fordel at bruge en flyttelift, hvis man bor højere end 1. sal i en bygning uden elevator. En flyttelift kan spare jer for både tid og penge, da opgaven udføres hurtigere. Det kan ofte være forvirrende, at vide om brug af en flyttelift er muligt. For at kunne bruge en flyttelift skal man enten have altan eller vinduer der har en brede på minimum 45 cm, samt plads der svarer til en personbil under pågældende vindue eller altan. Vores flyttelift kan nå op til 6. – 7. sal og tage op til 300 kg. Liften kan lejes separat, med en mand der kan betjene denne. Man kan også bruge en flyttelift i forbindelse med renovering, Liften kan transportere byggemateriale og lignende op eller ned hurtigt, nemt og sikkert.

Ved yderligere spørgsmål eller bestilling kontakt +45 22 76 78 06 eller info@nemtrans.dk
Til venstre kan ses billeder af flytteliften.

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

Dette siger vores kunder om Nem Trans

stars

Vi brugte Nemtrans igår

Vi brugte Nemtrans igår. Fra Ishøj 3. Sal til Østerbro 5. Sal. Super søde folk hurtigt og effektiv flytning med lift begge steder. Helt klart noget jeg kan anbefale. Prisen var den billigste af dem vi havde snakket med.

Catharina Hjelmfort

stars

Perfekt flytning

Armin fra Nemtrans hjalp med min flytning fra Belgien til Danmark. Alt forløb upåklageligt. Bedste flytteoplevelse til dato. Høj service, enormt venlig og megen fleksibilitet. Kunne ikke have bedt om mere - 10/10

Rune Hansen

stars

Fantastisk transport og flyt

Efter mange besøg på forskellige flyttefirma hjemmesider og opkald om tilbud, var det nemt at vælge NemTrans. Super flinke til at hjælpe med transport af tingene. Vil meget varmt anbefale dem! Varm anbefaling

Sandra Jensen

stars

Super godt

Nemtrans leverede varen - De var hurtige og professionelle - effektive og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og så var de udover det, også de billigste af de tilbud, som jeg indhentede. En klar anbefaling herfra. ;)

Tina Madsen

Læs flere af vores kunde anmeldelser

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Nem Trans

Listedvej 70, 1. tv. 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 22 76 78 06

E-mail: info@nemtrans.dk

Om ​firmaet

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det. Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os. Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…

CVR​: ​​ 33277903