Skal du have flyttet som privatperson er vi din oplagte samarbejdspartner.

Kontakt os på tlf +45 22 76 78 06 for et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Skal du/I flytte fra jeres lejlighed eller hus, står vi naturligvis til rådighed som jeres ekstra hånd. Vi klarer alt fra flytningen af jeres møbler til jeres kasser og diverse, og I bestemmer selv hvornår det skal være.

BILLIG FLYTNING SE HER

En flytning kan ofte virke meget stressende, derfor står vi til rådighed helt fra starten af jeres flytning. Dette betyder at, hos os har i mulighed for at bestille en total flytning, hvor vi kommer med flyttekasser, samt alle nødvendige materialer til at pakke jeres indbo forsvarligt ind og ud igen.

Vi kan også komme forbi til en uforpligtigende besigtigelse af jeres hus/lejlighed, og derefter finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Er I interesseret i et fast tilbud, skal I udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi hurtigst muligt vil udarbejde et skriftligt tilbud til jer.

En billig flytning hos flyttefirma Nemtrans kan også udføres på timebasis. Dette betyder dermed at vi fastsætter en timepris, hvorefter vi kommer og udfører flytningen efter jeres anvisninger, og efter endt opgave opgøres tiden der er brugt på flytningen.

Flyttefirma København flyttebilerne

KUNDERNE SIGER

“Da jeg skulle flytte fra Greve til København hjalp NEMTRANS mig med det hele. De hjalp mig endda op i lejligheden med de tunge ting, som jeg ikke selv kunne løfte. Tak for hjælpen, jeg vil klart bruge Jer igen.”

JENS KNUDSEN, PRIVATKUNDE

“Jeg fik nogle tilbud fra mange flyttefirmaer i København, men intet kunne slå det tilbud jeg fik fra NEMTRANS. Kvaliteten var i top og der var ingen problemer overhovedet. Tak for en god dag!”

PER SKOURUP, PRIVATKUNDE

Som kunde hos Nemtrans er I sikret god kvalitet til en rimelig pris. Priserne inden for transportbranchen er ofte meget forvirrende, og det er vi helt opmærksomme på. Vi arbejder ikke med skjulte gebyr og tillæg osv. og derfor et tilbud fra Nemtrans, er inklusiv ALT.

Læs vores handelsbetingelser ved at trykke her.

LÅN ELLER SALG AF FLYTTEKASSER

Skal I bruge flyttekasser står vi til rådighed med lån af gratis flyttekasser. Dette kræver at I selv står for afhentning samt aflevering af kasserne. Nemtrans kan også aflevere og afhente flyttekasserne til et mindre gebyr. Vi tilbyder også salg af kvalitetsflyttekasser og flyttematerialer til rimelige priser.

FLYTNING TIL UDLANDET

Skal i flytte til eller fra udlandet, er i kommet til det rigtige sted, og vi står naturligvis til rådighed. Vi har stor erfaring med kørsel indenfor Europa, og jeres indbo er derfor i sikre hænder hos Nemtrans.

Du kan gratis og uforpligtigende få et tilbud på en international flytning, vi er klar til at flytte for dig.flyttelift

FLytning med flyttelift

FLYTTELIFT

Det er ofte en fordel at bruge en flyttelift, hvis man bor højere end 1. sal i en bygning uden elevator. En flyttelift kan spare jer for både tid og penge, da opgaven udføres hurtigere. Det kan ofte være forvirrende, at vide om brug af en flyttelift er muligt. For at kunne bruge en flyttelift skal man enten have altan eller vinduer der har en brede på minimum 45 cm, samt plads der svarer til en personbil under pågældende vindue eller altan. Vores flyttelift kan nå op til 6. – 7. sal og tage op til 300 kg. Liften kan lejes separat, med en mand der kan betjene denne. Man kan også bruge en flyttelift i forbindelse med renovering, Liften kan transportere byggemateriale og lignende op eller ned hurtigt, nemt og sikkert.

Ved yderligere spørgsmål eller bestilling kontakt +45 22767806 eller info@nemtrans.dk
Til venstre kan ses billeder af flytteliften.

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

flytning udlandet

NEMTRANS FLYTTER MED OMTANKE

100% Sikkerhed

Sikkerheden er alfa omega når man flytter. Alt skal gå efter planen og intet skal gå i stykker.

100% Tryghed

Når man skal flytte er det vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner.

100% Kvalitet

Vi er et at København‘s billigste flyttefirmaer, men går ikke på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kan du kontakte mig her

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det.

Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os. Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…