OM NEMTRANS

Nemtrans beskæftiger sig med de fleste former for flytninger og transport i ind- og flytning til udland, dog primært i hovedstadsområdet. Vores kunder alt fra private der skal flytte til små og store virksomheder der skal bruge en fragtmand eller skal have flyttet noget inventar.

Nemtrans er et mindre transportfirma, der professionelt udfører de fleste former for transport og flytning til yders rimelige priser. Nemtrans er et transportfirma, der samler på tilfredse kunder og vi yder altid en venlig, nem og sikker service til vores kunder, for kundens tilfredshed står altid øverst på vores liste.

Hos os er kunden altid midtpunktet, vi har igennem mange år opbygget en ekspertise i flytning samt skabt en masse erfaring indenfor området, hvilket betyder at vi kan guide Jer igennem jeres flytning samt give gode råd hertil.


Indhent et hurtigt og uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen i flyttetilbud eller ved at ringe til os på tlf. +45 22 76 78 06.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI TILBYDER

  • Privatflytning
  • Erhvervsflytning
  • Ind- og udland
  • Ind- og udpakning
  • Flytning med flyttelift

KØBENHAVNS BILLIGSTE FLYTTEFIRMA

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af leveringen af vores service, og vi samler på gode og trofaste kunder. Vores service er i top og kunden er altid med i processen omkring flytningen. Foruden dette, er vi også et af Københavns billigste flyttefirmaer. Derfor kalder vi os billig flyttefirma København og det lever vi op til. I er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende flyttetilbud, og vi glæder os til ar høre fra jer.

Få et flyttetilbud København

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det.


Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os.


Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Nem Trans

Listedvej 70, 1. tv. 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 22 76 78 06

E-mail: info@nemtrans.dk

Om ​firmaet

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det. Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os. Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…

CVR​: ​​ 33277903