Professionelt flyttefirma i København

​100 % sikkerhed, tryghed og kvalitet

NemTrans er dit lokale flyttefirma på Sjælland, der tilbyder hjælp til alle slags flytninger. Vi transporterer både i indland og udland, men har især mange kunder på Amager og i København generelt. Men vi kører i hele landet, så uanset hvor du bor, kan du kontakte os.

Vi er en flyttemand, der flytter for både private og erhvervsflytning. Vi står til rådighed for alle, der skal bruge flyttefolk.

Vi giver altid flyttetilbud til yderst konkurrencedygtige priser. Vi ønsker naturligvis kun at have tilfredse kunder – og derfor yder vi altid vores absolut bedste, og vi er altid: professionelle, venlige og smilende. Vi guider dig gennem flytningen fra start til slut, og giver dig gerne gode råd med på vejen.

Vi leverer altid en sikker flytteservice til alle vores kunder. Det vigtigste i vores flyttefirma er, at vores kunder er 100 % glade og tilfredse for den service, vi leverer. Kunderne er vores forretnings eksistensgrundlag, og derfor er kunde altid førsteprioritet. Vi bestræber os på, at vores flytningerne er så lidt stressede som muligt.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flytteforretning tilbyder hjælp til mange slags flytninger

Vi er et billigt flyttefirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi kan tilbyde alle vores ydelser til en god timepris. Vi hjælper bl.a. med:

  • ​Privatflytning
  • ​Erhvervsflytning
  • Flytning til udlandet
  • Ind- og udpakning af dine ejendele
  • Udlejning af flyttelift

Så er du på udkig efter en flyttemand, der altid overholder alle aftaler og leverer en service i top, er vi et godt valg. Hos os får du altid flyttefolk, som er pålidelige, venlige og professionelle.

Alle vores flyttemænd er veluddannede, og ved hvordan både små og store genstande skal håndteres, så der ikke opstår skader på dine personlige ejendele.

Erfarent flyttefirma med egen flyttelift

At bruge en flyttelift kan ofte være en stor fordel, hvis man bor i en lejlighed, der ligger på 1. sal eller højere – og der ikke er elevator. Ved brug af en flyttelift vil vi ofte kunne spare vores kunder for penge og tid, fordi flytteopgaven bliver udført meget hurtigere.

Det kan være svært at gennemskue, om det er muligt at bruge flyttelift. Der skal enten være altan, eller et eller flere vinduer, der er minimum 45 cm brede. Der skal være plads til en personbil under den pågældende altan eller vindue. Flytteliften vi benytter, kan gå op til 6.-7. sal, og den kan laste maksimalt 300 kg.

Det er muligt at leje vores flyttelift separat, men dog med én mand til at håndtere den. Der er også mange andre formål, hvor vores flyttelift kan anvendes – f.eks. ved renovering af facader.

Nu tænker du måske ”Hvad koster en flytning så?” – Vi er et af Københavns billigste flyttefirmaer. Ønsker du et uforpligtende tilbud med en god pris på din opgave, skal du ikke tøve med at kontakte vores flyttefirma. Vi står klar til at hjælpe dig!

Dette siger vores kunder om Nem Trans

stars

Vi brugte Nemtrans igår

Vi brugte Nemtrans igår. Fra Ishøj 3. Sal til Østerbro 5. Sal. Super søde folk hurtigt og effektiv flytning med lift begge steder. Helt klart noget jeg kan anbefale. Prisen var den billigste af dem vi havde snakket med.

Catharina Hjelmfort

stars

Perfekt flytning

Armin fra Nemtrans hjalp med min flytning fra Belgien til Danmark. Alt forløb upåklageligt. Bedste flytteoplevelse til dato. Høj service, enormt venlig og megen fleksibilitet. Kunne ikke have bedt om mere - 10/10

Rune Hansen

stars

Fantastisk transport og flyt

Efter mange besøg på forskellige flyttefirma hjemmesider og opkald om tilbud, var det nemt at vælge NemTrans. Super flinke til at hjælpe med transport af tingene. Vil meget varmt anbefale dem! Varm anbefaling

Sandra Jensen

stars

Super godt

Nemtrans leverede varen - De var hurtige og professionelle - effektive og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og så var de udover det, også de billigste af de tilbud, som jeg indhentede. En klar anbefaling herfra. ;)

Tina Madsen

Læs flere af vores kunde anmeldelser

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Nem Trans

Listedvej 70, 1. tv. 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 22 76 78 06

E-mail: info@nemtrans.dk

Om ​firmaet

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det. Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os. Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…

CVR​: ​​ 33277903