Et flyttefirma København der tilbyder alle slags flytninger og transporter i indland og udland, men vi flytter primært i københavnsområdet.

Vi er en flytteforretning I København der flytter ALT lige fra private, til mindre til de største virksomheder i København. Hos Nemtrans står vi til rådighed for alle der skal bruge en flyttemand i København. Nemtrans er en flytteforretning i København, som du kan overlade en hvilken som helst flytning til..

Kontakt os i dag, tlf +45 22 76 78 06  og få et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Flyttefirma København flyttebilerne

Nemtrans er en flytteforretning i København, der udfører næsten alle afskygninger af transporter og flytninger til yders konkurrence dygtige priser. Nemtrans er et flyttefirma i København, der kun ønsker at få tilfredse kunder. Derfor yder vi altid vores absolut bedste og vi er altid; professionelle, venlige og smilende.

Vi leverer altid en sikker flytte-service til alle vores kunder. Det vigtigste i vores flytteforretning er at vores kunder er tilfredse og glade for den service som vi leverer. Vores kunder er vores flytteforretning´s eksistensgrundlag, og derfor er god kundeservice altid 1. prioritet.

Hos vores flytteforretning København er vores kunder altid midtpunktet. Vi har gennem flere år fået opbygget en rigtig god ekspertise inden for flytning, og vi har fået os en masse erfaring indenfor vores branche. Det betyder at vi kan guide dig igennem din flytning fra start til slut, og vi kan give dig gode råd, så din flytning bliver så lidt stresset som muligt.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud fra et godt og billig flyttefirma i København og ikke mindst professionelt flyttefirma, så klik her og få et flyttetilbud, udfyld vores formular, eller ring til os på TLF: +45 22 76 78 06 

Et flyttefirma København der tilbyder:

  • Privat-flytning i København og omegn
  • Erhvervs-flytning i København og omegn
  • Flytning i ind & flytning til udlandet
  • Ind- og udpakning af dine ejendele
  • Vi har flyttelift som du kan leje

En dygtig og serviceminded flyttemand København. Er du på udkig efter en flyttemand i København som altid overholder sine aftaler, og som altid leverer en service der er helt i top, så er Nemtrans´s flyttemænd helt sikkert et rigtig godt valg.

Gulvafslibning København

Hos os får du altid en flyttemand som er venlig, smilende, pålidelige og ikke mindst professionel.

Hos os er alle vores flyttemænd veluddannet og de ved hvordan man håndtere store og små genstande så der ikke opstår skader på vores kunders ejendele.

Det er meget vigtig for os at du får det bedste flyttefirma København og det kan vi garantere at du får hos os.

Et billig flyttefirma København

Hos Nemtrans går vi aldrig på kompromis med vores kvalitet af vores flytning eller den service som vi leverer, for vi ønsker kun glade og trofaste kunder. Vores service er altid helt i top og vores kunder er med i hele processen af flytningen lige fra start til slut.

Et af de billigste flyttefirmaer København

Vi kan prale med; at vi er et af Københavns billigste flyttefirmaer, så skal du bruge en billig flytning København,

så er det helt sikkert os du skal have fat på.

Et billig flyttefirma i København; “ ja det er os :-)”

Kontakte os i dag for et gratis og uforpligtende flyttetilbud, og vi glæder os til at høre fra jer.

som du sikkert allerede ved så er der mange flyttefirmaer i København, med vi er blandt de billigste og de bedste.

En flytteforretning i København med egen flyttelift

At bruge en flyttelift kan ofte være en kæmpe fordel hvis man bor i en lejlighed der ligger på 1 sal eller højere og der ikke er nogen elevator.

flytteforretning København flyttelift

ved brug af en flyttelift vil vi ofte kunne spare vores kunder for penge og tid, fordi at flytteopgaven bliver udført meget hurtigere, derfor vil vi kunne give dig en billig flytning København og omegn.

Det godt være lidt besværligt at gennem skue om det er muligt at bruge flyttelift.

Her er lidt retnings linjer du kan gå efter:

Der skal enten være altan eller et eller flere vinduer der er min 45cm brede. Der skal være plads til en personbil under den pågældende altan eller vindue. Den flyttelift vi benytter i vores flytteforretning kan gå op til 6 – 7 sal og den kan laste MAX 300 kg.

Det er muligt at leje vores flyttelift separat, men dog med en mand til at håndtere den. Der er også mange andre formål hvor vores flyttelift kan anvendes feks ved renovering af facader, liften kan bruges til at hejse materialer op eller ned..

Der kan også bruges flyttelift hvis man er I gang med en renovering, liften kan også bruges til at løfte byggemateriale op og ned, nemt og hurtigt. Har du spørgsmål vedrørende leje eller brug af vores flyttelift er du meget velkommen til at kontakte os på tlf +45 22 76 78 06  eller info@nemtrans.dk Du kan se vores flyttelift på billedet her.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kan du kontakte mig her

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det.

Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os. Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…