Skal du have flyttet som erhvervsdrivende er vi din oplagte samarbejdspartner.

INGEN OPGAVE ER FOR STOR

Hos Nemtrans har vi nemlig mange års erfaring med flytninger og transport. Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med nogle af Danmarks største og små virksomheder. Dertil har vi stor erfaring med flytning af gods, inventar og varer fra A til B, og vores løsninger er altid skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Med os som flyttepartner vil der altid være høj kvalitet og garanti for, at jeres inventar bliver flyttet sikkert.

Hos os kan I også bestille en total flytning, dette indebærer at vores flyttemænd kommer med flyttekasser samt al nødvendig materiale og pakker jeres inventar forsvarligt ned. Vi frater jeres ting til den nye arbejdsplads, og pakker tingene ud efter jeres anvisning.

I kan også efterlade nøglen sikkert hos os, så i ikke behøver tænke på flytningen, vi tager os af det hele, så i kan komme og tage imod jeres nye arbejdsplads når flytningen er udført.

Vi kan også komme forbi til en uforpligtigende besigtigelse af jeres virksomhed, og derefter finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Læs vores handelsbetingelser ved at trykke her.

erhvervs-flytning
flytning udlandet

FLYTNING TIL UDLANDET

Skal i flytte til eller fra udlandet, er i kommet til det rigtige sted, og vi står naturligvis til rådighed. Vi har stor erfaring med kørsel indenfor Europa, og jeres inventar er derfor i sikre hænder hos Nemtrans.

SÆRLIG TILBUD

Søger du og din virksomhed fast kørsel af eksempelvis varer eller inventar, tilbyder vi ho Nemtrans nogle specielle priser ved sådan en ordning. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at få et konkret tilbud.

LÅN ELLER SALG AF FLYTTEKASSER

Skal I bruge flyttekasser står vi til rådighed med lån af gratis flyttekasser. Dette kræver at I selv står for afhentning samt aflevering af kasserne. Nemtrans kan også aflevere og afhente flyttekasserne til et mindre gebyr. Vi tilbyder også salg af kvalitetsflyttekasser og flyttematerialer til rimelige priser.

flytteforretning København flyttelift

FLYTTELIFT

Det er ofte en fordel at bruge en flyttelift, hvis man bor højere end 1. sal i en bygning uden elevator. En flyttelift kan spare jer for både tid og penge, da opgaven udføres hurtigere. Det kan ofte være forvirrende, at vide om brug af en flyttelift er muligt. For at kunne bruge en flyttelift skal man enten have altan eller vinduer der har en brede på minimum 45 cm, samt plads der svarer til en personbil under pågældende vindue eller altan. Vores flyttelift kan nå op til 6. – 7. sal og tage op til 300 kg. Liften kan lejes separat, med en mand der kan betjene denne. Man kan også bruge en flyttelift i forbindelse med renovering, Liften kan transportere byggemateriale og ligneden op eller ned hurtigt, nemt og sikkert

Ved yderligere spørgsmål eller bestilling kontakt 22767806 eller info@nemtrans.dk.
Til venstre kan ses billeder af flytteliften.

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os

NEMTRANS FLYTTER MED OMTANKE

100% Sikkerhed

Sikkerheden er alfa omega når man flytter. Alt skal gå efter planen og intet skal gå i stykker.

100% Tryghed

Når man skal flytte er det vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner.

100% Kvalitet

Vi er et at København‘s billigste flyttefirmaer, men går ikke på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kan du kontakte mig her

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det.

Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os. Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…