Erhvervsflytning på Sjælland

Ingen virksomhedsflytning er for stor

Er I erhvervsdrivende, og skal virksomheden flytte lokaler? Så kan vi hjælpe. Vores flyttefirma er eksperter inden for erhvervsflytning, og står også klar til at hjælpe dig. NemTrans holder til på Amager på Sjælland – meget tæt på København. Uanset hvor I skal flytte kontoret hen, kan vi hjælpe. Vi kører nemlig i hele Danmark.

Vi har mange års erfaring med erhvervsflytning- og transport. Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder. Dertil har vi stor erfaring med flytning af gods, inventar og varer fra A til B. Vores løsninger er altid skræddersyede til den enkelte virksomheds behov.

Med os som flyttepartner, vil der altid være høj kvalitet samt garanti for, at jeres inventar bliver flyttet sikkert.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil totalflytning for at gøre flytningen nemmere

Ved flytning for erhverv kan det være en god idé at bestille en totalflytning. Det indebærer, at vores flyttemænd kommer med flyttekasser og alt nødvendigt materiale – og pakker inventaret forsvarligt ned. Vi fragter tingene til den nye arbejdsplads, og pakker tingene ud efter jeres anvisning.

I kan også efterlade nøglen sikkert hos os, så I ikke behøver tænke på jeres kontorflytning. Vi tager os af det hele, så I kan komme og tage imod jeres nye arbejdsplads, når flytningen er udført.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Vores priser på firmaflytning varierer alt efter opgavens omfang – hvor store kontorer flytter I fra og til? Hvor meget inventar skal flyttes med? Og mange flere spørgsmål. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende besigtigelse af virksomheden, hvor vi derefter kan finde en løsning og pris, der passer til jeres behov.

Vi glæder os til at hjælpe jer med erhvervsflytning!

Dette siger vores kunder om Nem Trans

stars

Vi brugte Nemtrans igår

Vi brugte Nemtrans igår. Fra Ishøj 3. Sal til Østerbro 5. Sal. Super søde folk hurtigt og effektiv flytning med lift begge steder. Helt klart noget jeg kan anbefale. Prisen var den billigste af dem vi havde snakket med.

Catharina Hjelmfort

stars

Perfekt flytning

Armin fra Nemtrans hjalp med min flytning fra Belgien til Danmark. Alt forløb upåklageligt. Bedste flytteoplevelse til dato. Høj service, enormt venlig og megen fleksibilitet. Kunne ikke have bedt om mere - 10/10

Rune Hansen

stars

Fantastisk transport og flyt

Efter mange besøg på forskellige flyttefirma hjemmesider og opkald om tilbud, var det nemt at vælge NemTrans. Super flinke til at hjælpe med transport af tingene. Vil meget varmt anbefale dem! Varm anbefaling

Sandra Jensen

stars

Super godt

Nemtrans leverede varen - De var hurtige og professionelle - effektive og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og så var de udover det, også de billigste af de tilbud, som jeg indhentede. En klar anbefaling herfra. ;)

Tina Madsen

Læs flere af vores kunde anmeldelser

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Nem Trans

Listedvej 70, 1. tv. 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 22 76 78 06

E-mail: info@nemtrans.dk

Om ​firmaet

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det. Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud København af os. Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven…

CVR​: ​​ 33277903

-->