Flyttekasser

HUSK, du kan altid låne flyttekasser gratis, hvis du benytter os til din flytning.
Hos Nemtrans sælger vi kvalitetsflyttekasser til markedets stærkeste priser. Vores flyttekasser er rigtig flyttemandskasser, hvilket vil sige, de er beregnet til flytninger, og kan bruges mere end én gang uden de mister formen. Vores flyttekasserne kan ikke sammenlignes med de billige udgaver, som man kan købe i diverse varehuse. Disse kasser er beregnet til opbevaring, og kan ikke klare at blive flyttet rundt, da de tit og ofte mister formen og falder sammen, hvilket resulterer i at tingene i kasserne kan går i stykker.

 • Kasserne måler 58x38x38cm
 • Husk vi sælger også kvalitetsindpakningsmateriale
 • Flyttekasserne kan lånes i op til en måned efter flyttedatoen, med mindre andet er aftalt.
 • Hvis kunden mod forventning ikke er klar til at aflevere kasserne retur efter én måned, skal man betale for det antal kasser, som ikke er klar til afhentning
 • Vi låner flyttekasser ud på hele Sjælland, dog ikke resten af landet med mindre andet er aftalt
 • Levering og afhentning af flyttekasse sker efter aftale mod betaling, ved ekstra levering eller afhentning af kasser medfører dette ekstrabetaling, det er derfor vigtigt du bestillier den korrekte mængde kasser i første omgang

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på tlf. 22767806 eller mail: info@nemtrans.dk 

Pris pr. ny flyttekasse er 28 kr. inkl. moms.

Ved køb af mere end 20 flyttekasser, kan kasserne leveres gratis til kantstenen i Storkøbenhavn. Betalingen skal ske ved levering af flyttekasserne, enten kontant eller via MobilePay, medmindre andet er aftalt.

flyttekasser

Flyttefirma København

Et flyttefirma København der tilbyder alle slags flytninger og transporter i indland og udland, men vi flytter primært i københavnsområdet.

Vi er en flytteforretning I København der flytter ALT lige fra private, til mindre til de største virksomheder i København. Hos Nemtrans står vi til rådighed for alle der skal bruge en flyttemand i København. Nemtrans er en flytteforretning i København, som du kan overlade en hvilken som helst flytning til..

Kontakt os idag, tlf +45 22 76 78 06  og få et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Flyttefirma København flyttebilerne

Nemtrans er en flytteforretning i København, der udfører næsten alle afskygninger af transporter og flytninger til yders konkurrence dygtige priser. Nemtrans er et flyttefirma i København, der kun ønsker at få tilfredse kunder. Derfor yder vi altid vores absolut bedste og vi er altid; professionelle, venlige og smilende.

Vi leverer altid en sikker flytte-service til alle vores kunder. Det vigtigste i vores flytteforretning er at vores kunder er tilfredse og glade for den service som vi leverer. Vores kunder er vores flytteforretning´s eksistensgrundlag, og derfor er god kundeservice altid 1. prioritet.

Hos vores flytteforretning København er vores kunder altid midtpunktet. Vi har gennem flere år fået opbygget en rigtig god ekspertise inden for flytning, og vi har fået os en masse erfaring indenfor vores branche. Det betyder at vi kan guide dig igennem din flytning fra start til slut, og vi kan give dig gode råd, så din flytning bliver så lidt stresset som muligt.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud fra et godt og billig flyttefirma i København og ikke mindst professionelt flyttefirma, så klik her og få et flyttetilbud, udfyld vores formular, eller ring til os på TLF; 22 76 78 06

Et flyttefirma København der tilbyder:

 • Privat-flytning i København og omegn
 • Erhvervs-flytning i København og omegn
 • Flytning i ind- og udland
 • Ind- og udpakning af dine ejendele
 • Vi har flyttelift som du kan leje

En dygtig og serviceminded flyttemand København. Er du på udkig efter en flyttemand i København som altid overholder sine aftaler, og som altid leverer en service der er helt i top, så er Nemtrans´s flyttemænd helt sikkert et rigtig godt valg.

Flytteforretning København nå det er bedst

Hos os får du altid en flyttemand som er venlig, smilende, pålidelige og ikke mindst professionel.

Hos os er alle vores flyttemænd veluddannet og de ved hvordan man håndtere store og små genstande så der ikke opstår skader på vores kunders ejendele.

Det er meget vigtig for os at du får det bedste flyttefirma København og det kan vi garantere at du får hos os.

Et billig flyttefirma København

Hos Nemtrans går vi aldrig på kompromis med vores kvalitet af vores flytning eller den service som vi leverer, for vi ønsker kun glade og trofaste kunder. Vores service er altid helt i top og vores kunder er med i hele processen af flytningen lige fra start til slut.

Et af de billigste flyttefirmaer København

Vi kan prale med; at vi er et af Københavns billigste flyttefirmaer, så skal du bruge en billig flytning københavn,

så er det helsikkert os du skal have fat på.

Et billig flyttefirma i København; “ ja det er os :-)”

Kontakte os i dag for et gratis og uforpligtende flyttetilbud, og vi glæder os til at høre fra jer.

som du sikkert allerede ved så er der mange flyttefirmaer i København, med vi er blandt de billigste og de bedste.

En flytteforretning i København med egen flyttelift

At bruge en flyttelift kan ofte være en kæmpe fordel hvis man bor i en lejlighed der ligger på 1 sal eller højere og der ikke er nogen elevator.

flytteforretning København flyttelift

ved brug af en flyttelift vil vi ofte kunne spare vores kunder for penge og tid, fordi at flytteopgaven bliver udført meget hurtigere, derfor vil vi kunne give dig en billig flytning københavn og omegn.

Det godt være lidt besværligt at gennem skue om det er muligt at bruge flyttelift.

Her er lidt retnings linjer du kan gå efter:

Der skal enten være altan eller et eller flere vinduer der er min 45cm brede. Der skal være plads til en personbil under den pågældende altan eller vindue. Den flyttelift vi benytter i vores flytteforretning kan gå op til 6 – 7 sal og den kan laste MAX 300 kg.

Det er muligt at leje vores flyttelift separat, men dog med en mand til at håndtere den. Der er også mange andre formål hvor vores flyttelift kan anvendes feks ved renovering af facader, liften kan bruges til at hejse materialer op eller ned..

Der kan også bruges flyttelift hvis man er I gang med en renovering, liften kan også bruges til at løfte byggemateriale op og ned, nemt og hurtigt. Har du spørgsmål vedrørende leje eller brug af vores flyttelift er du meget velkommen til at kontakte os på tlf 22767806 eller info@nemtrans.dk Du kan se vores flyttelift på billedet her.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt

 Vi beklager meget. Men formularen er midlertidlig ude af drift. Vi henviser til fanen "flyttetilbud" og du er også meget velkommen til at skrive en mail dirkete til info@nemtrans.dk eller tlf. 22767806

Om Nemtrans

Nemtrans beskæftiger sig med de fleste former for flytninger og transport i ind- og udland, dog primært i hovedstadsområdet. Vores kunder alt fra private der skal flytte til små og store virksomheder der skal bruge en fragtmand eller skal have flyttet noget inventar.

Nemtrans er et mindre transportfirma, der professionelt udfører de fleste former for transport og flytning til yders rimelige priser. Nemtrans er et transportfirma, der samler på tilfredse kunder og vi yder altid en venlig, nem og sikker service til vores kunder, for kundens tilfredshed står altid øverst på vores liste.

Hos os er kunden altid midtpunktet, vi har igennem mange år opbygget en ekspertise i flytning samt skabt en masse erfaring indenfor området, hvilket betyder at vi kan guide Jer igennem jeres flytning samt give gode råd hertil.
Indhent et hurtigt og uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen i flyttetilbud eller ved at ringe til os på tlf. 22 76 78 06.

VI TILBYDER

 • Privatflytning
 • Erhvervsflytning
 • Ind- og udland
 • Ind- og udpakning
 • Flytning med flyttelift

m trailer

KØBENHAVNS BILLIGSTE FLYTTEFIRMA

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af leveringen af vores service, og vi samler på gode og trofaste kunder. Vores service er i top og kunden er altid med i processen omkring flytningen. Foruden dette, er vi også et af Københavns billigste flyttefirmaer. Derfor kalder vi os billig flyttefirma København og det lever vi op til.

I er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende flyttetilbud, og vi glæder os til ar høre fra jer.

Få et flyttetilbud København

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det.

Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud københavn af os.

Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven...

 

Privat

Skal du have flyttet som privatperson er vi din oplagte samarbejdspartner.

Kontakt os på tlf +45 22 76 78 06 for et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Skal du/I flytte fra jeres lejlighed eller hus, står vi naturligvis til rådighed som jeres ekstra hånd. Vi klarer alt fra flytningen af jeres møbler til jeres kasser og diverse, og I bestemmer selv hvornår det skal være.

Billig flytning se her

En flytning kan ofte virke meget stressende, derfor står vi til rådighed helt fra starten af jeres flytning. Dette betyder at, hos os har i mulighed for at bestille en total flytning, hvor vi kommer med flyttekasser, samt alle nødvendige materialer til at pakke jeres indbo forsvarligt ind og ud igen.

Vi kan også komme forbi til en uforpligtigende besigtigelse af jeres hus/lejlighed, og derefter finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Er I interesseret i et fast tilbud, skal I udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi hurtigst muligt vil udarbejde et skriftligt tilbud til jer.

En billig flytning hos flyttefirma Nemtrans kan også udføres på timebasis. Dette betyder dermed at vi fastsætter en timepris, hvorefter vi kommer og udfører flytningen efter jeres anvisninger, og efter endt opgave opgøres tiden der er brugt på flytningen.

Som kunde hos Nemtrans er I sikret god kvalitet til en rimelig pris. Priserne inden for transportbranchen er ofte meget forvirrende, og det er vi helt opmærksomme på. Vi arbejder ikke med skjulte gebyr og tillæg osv. og derfor et tilbud fra Nemtrans, er inklusiv ALT.

Læs vores handelsbetingelser ved at trykke her.

billig flytning

Kunderne siger:

"Da jeg skulle flytte fra Greve til København hjalp NEMTRANS mig med det hele. De hjalp mig endda op i lejligheden med de tunge ting, som jeg ikke selv kunne løfte. Tak for hjælpen, jeg vil klart bruge Jer igen."

JENS KNUDSEN, PRIVATKUNDE

"Jeg fik nogle tilbud fra mange flyttefirmaer i København, men intet kunne slå det tilbud jeg fik fra NEMTRANS. Kvaliteten var i top og der var ingen problemer overhovedet. Tak for en god dag!"

PER SKOURUP, PRIVATKUNDE

kasser

LÅN ELLER SALG AF FLYTTEKASSER

Skal I bruge flyttekasser står vi til rådighed med lån af gratis flyttekasser. Dette kræver at I selv står for afhentning samt aflevering af kasserne. Nemtrans kan også aflevere og afhente flyttekasserne til et mindre gebyr. Vi tilbyder også salg af kvalitetsflyttekasser og flyttematerialer til rimelige priser.

FLYTNING TIL UDLANDET

Skal i flytte til eller fra udlandet, er i kommet til det rigtige sted, og vi står naturligvis til rådighed. Vi har stor erfaring med kørsel indenfor Europa, og jeres indbo er derfor i sikre hænder hos Nemtrans.

Du kan gratis og uforpligtigende få et tilbud på en flytning.

side flyttelift

lift

FLYTTELIFT

Det er ofte en fordel at bruge en flyttelift, hvis man bor højere end 1. sal i en bygning uden elevator. En flyttelift kan spare jer for både tid og penge, da opgaven udføres hurtigere. Det kan ofte være forvirrende, at vide om brug af en flyttelift er muligt. For at kunne bruge en flyttelift skal man enten have altan eller vinduer der har en brede på minimum 45 cm, samt plads der svarer til en personbil under pågældende vindue eller altan. Vores flyttelift kan nå op til 6. – 7. sal og tage op til 300 kg. Liften kan lejes separat, med en mand der kan betjene denne. Man kan også bruge en flyttelift i forbindelse med renovering, Liften kan transportere byggemateriale og ligneden op eller ned hurtigt, nemt og sikkert.

Ved yderligere spørgsmål eller bestilling kontakt 22767806 eller info@nemtrans.dk
Til venstre kan ses billeder af flytteliften.

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

flytning udlandet

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kan du kontakte mig her


Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtigende tilbud på din flytning, du skal blot kontakte os så ser vi på det. Vi har nogen af de bedste priser i København så derfor er det en god ide at få et flyttetilbud københavn af os. Det behøves ikke koste en formue at flytte bare du vælger det rigtige flyttefirma til opgaven...
facebookKontakt os i dagg+

Kontakt

+45 22 76 78 06 
info@nemtrans.dk

Mandag - Lørdag 08:00- 18:00

Søndag lukket.

Adresse

Nem trans v/Armin Faraji
Kastrupvej 316
2770 Kastrup

Uforpligtende tilbud

 

April xsmall