Flyttekasser

HUSK, du kan altid låne flyttekasser gratis, hvis du benytter os til din flytning.
Hos Nemtrans sælger vi kvalitetsflyttekasser til markedets stærkeste priser. Vores flyttekasser er rigtig flyttemandskasser, hvilket vil sige, de er beregnet til flytninger, og kan bruges mere end én gang uden de mister formen. Vores flyttekasserne kan ikke sammenlignes med de billige udgaver, som man kan købe i diverse varehuse. Disse kasser er beregnet til opbevaring, og kan ikke klare at blive flyttet rundt, da de tit og ofte mister formen og falder sammen, hvilket resulterer i at tingene i kasserne kan går i stykker.

  • Kasserne måler 58x38x38cm
  • Husk vi sælger også kvalitetsindpakningsmateriale
  • Flyttekasserne kan lånes i op til en måned efter flyttedatoen, med mindre andet er aftalt.
  • Hvis kunden mod forventning ikke er klar til at aflevere kasserne retur efter én måned, skal man betale for det antal kasser, som ikke er klar til afhentning
  • Vi låner flyttekasser ud på hele Sjælland, dog ikke resten af landet med mindre andet er aftalt
  • Levering og afhentning af flyttekasse sker efter aftale mod betaling, ved ekstra levering eller afhentning af kasser medfører dette ekstrabetaling, det er derfor vigtigt du bestillier den korrekte mængde kasser i første omgang

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på tlf. 22767806 eller mail: info@nemtrans.dk 

Pris pr. flyttekasse er 25 kr. inkl. moms.

Ved køb af mere end 20 flyttekasser, kan kasserne leveres gratis til kantstenen i Storkøbenhavn. Betalingen skal ske ved levering af flyttekasserne, enten kontant eller via MobilePay, medmindre andet er aftalt.

flyttekasser

BESTIL FLYTTEKASSER

Udfyld felterne herunder og forespørg en bestilling på flyttekasser. Vi forbeholder os retten til at kontakte dig omkring aftale og evt. ændring af leverings tidspunktet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt mig her

facebookKontakt os i dagg+

Kontakt

Adresse

Nem trans v/Armin Faraji
John Tranums alle 9 st.tv
2770 Kastrup
TLF +45 22767806

Uforpligtende tilbud

 

April xsmall